Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF ELDENSE EN SEGUNDA (315102) - Las Palmas U.D. (1372853) » 530561196: T47/J11/VII

Liga 530561196 Información oficial sobre el partido 530561196 en Hattrick

19.09.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / VII.633 (38669)

Futboleros C. de F. Alineación oficial del equipo 'Futboleros C. de F.' en el partido 4 - 3 Real Oviedo Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo Balompie' en el partido
Sander de Goede (28') 1 - 0
Estevo Mato (40') 2 - 0
2 - 1 Sarni Layous (43')
Estevo Mato (66') 3 - 1
Estevo Mato (68') 4 - 1
4 - 2 Juan Luis Vuelta (69')
4 - 3 Christian Denis (80')
Futboleros C. de F. Alineación oficial del equipo 'Futboleros C. de F.' en el partido 4 - 3 Real Oviedo Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futboleros C. de F. Alineación oficial del equipo 'Futboleros C. de F.' en el partido 2 - 2 Real Oviedo Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo Balompie' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futboleros C. de F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Futboleros va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Sander de Goede.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Estevo Mato es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Futboleros va aconseguir el 3 - 1 quan Estevo Mato va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Estevo Mato va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ernesto Vela va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Estevo Mato. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Rúni undir Mikkjalsveggi de Futboleros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Fiorenzo Bradaschia de Futboleros s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Oviedo Balompie

Goles Goles

  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 43 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sarni Layous.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Oviedo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Juan Luis Vuelta va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Girolamo Maugeri sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Christian Denis que, efectivament, va fer pujar el 4 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Oviedo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Girolamo Maugeri va quedar-se sol davant el porter Rudolfas Liukenskis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jorge Caruso de Oviedo no va ser gol per ben poc.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Radyslav Krasnoperov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rudolfas Liukenskis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 235 Minuto 67 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en José Ramón Medina va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sarni Layous de Oviedo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christian Denis de Oviedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Verner Ryehauge es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Luis Vuelta.