Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Justiniano (1580389) - AC MINI BARCELONA (995176) » 530550940: T47/J7/VII

Liga 530550940 Información oficial sobre el partido 530550940 en Hattrick

22.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VII.593 (38629)

F.C Justiniano Alineación oficial del equipo 'F.C Justiniano' en el partido 1 - 2 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
0 - 1 Abilio Cesuras (14')
0 - 2 Marc Josep Murgarella (28')
Miguel Pérez Torres (88') 1 - 2
F.C Justiniano Alineación oficial del equipo 'F.C Justiniano' en el partido 1 - 2 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Justiniano Alineación oficial del equipo 'F.C Justiniano' en el partido 0 - 5 Vega Magaz Alineación oficial del equipo 'Vega Magaz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Justiniano

Goles Goles

  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Miguel Pérez Torres de Justiniano va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Vojtěch Huf va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Justiniano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pràxedes Arraut, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Justiniano, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Pràxedes Arraut va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chawqi Lwali de Justiniano es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Ulloa de Justiniano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pedro José Gortari de Justiniano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Francisco Manuel Núñez de Alava de Justiniano va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Vega Magaz

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abilio Cesuras va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): Passaven 28 minuts quan en Marc Josep Murgarella va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 18 (Ocasión de falta): Marc Josep Murgarella va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Alexander Natalenko va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Pedro Cantropus va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Marc Josep Murgarella de Magaz al minut 89 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Abilio Cesuras que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.