Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JoseLu CF (1594201) - ocasionistas (1421884) » 530531281: T47/J3/VII

Liga 530531281 Información oficial sobre el partido 530531281 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.528 (38564)

Head Crushers Alineación oficial del equipo 'Head Crushers' en el partido 0 - 1 Alfred Hard Alineación oficial del equipo 'Alfred Hard' en el partido
0 - 1 Hubert Bareyre (38')
Head Crushers Alineación oficial del equipo 'Head Crushers' en el partido 0 - 1 Alfred Hard Alineación oficial del equipo 'Alfred Hard' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Head Crushers Alineación oficial del equipo 'Head Crushers' en el partido 0 - 1 Alfred Hard Alineación oficial del equipo 'Alfred Hard' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Head Crushers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Crushers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tommo Aakula, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juuso Kohopää de Crushers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Juuso Kohopää va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Väinö Stenfors va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Alfred Hard

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Julio César Castro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Alfred, Hubert Bareyre, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Joaquín Estruch de Alfred no va ser gol per ben poc.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Raúl Sáenz Camacho va xutar magistralment una falta al minut 29 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hubert Bareyre es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Raúl Sáenz Camacho va anar a parar a la creueta.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Alfred Alejandro Díaz-Aguado quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en David Bitlloch l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 李 (Li) 若权 (Ruoquan).
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Hubert Bareyre de Alfred va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hubert Bareyre es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.