Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vicent team (1416742) - Alférez Pionus (773943) » 530528107: T47/J8/VII

Liga 530528107 Información oficial sobre el partido 530528107 en Hattrick

29.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VII.513 (38549)

superstickteam Alineación oficial del equipo 'superstickteam' en el partido 2 - 2 Alférez Pionus Alineación oficial del equipo 'Alférez Pionus' en el partido
André Susekoppel (7') 1 - 0
1 - 1 Alberto Rettberg (42')
1 - 2 Genís Donat (65')
André Susekoppel (66') 2 - 2
superstickteam Alineación oficial del equipo 'superstickteam' en el partido 2 - 2 Alférez Pionus Alineación oficial del equipo 'Alférez Pionus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
superstickteam Alineación oficial del equipo 'superstickteam' en el partido 2 - 0 Alférez Pionus Alineación oficial del equipo 'Alférez Pionus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superstickteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del superstickteam contenien la respiració mentre en André Susekoppel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 114 Minuto 66 (Gol de penalti): Després de 66 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al superstickteam, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven André Susekoppel de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ugatz Soloandoeta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En André Susekoppel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): superstickteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop André Susekoppel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio López Obregón va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en André Susekoppel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Sergio López Obregón no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Alférez Pionus

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alberto Rettberg marqués l'empat. Al minut 42 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Alférez eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 65, Genís Donat va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alférez va anar a parar a la dreta de l'atac on en Genís Donat, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Richi Eguino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Illari Motrellueta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alberto Rettberg de Alférez va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de İsmail Yolaçan al minut 82 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Carlos Luque es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ekieder Urioste.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Genís Donat probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.