Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Springfield UE (1462666) - Los palomos (490598) » 530503769: T47/J13/VII

Liga 530503769 Información oficial sobre el partido 530503769 en Hattrick

03.10.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VII.426 (38462)

Os Berberechos Alineación oficial del equipo 'Os Berberechos' en el partido 5 - 0 Bar Cuenca Alineación oficial del equipo 'Bar Cuenca' en el partido
Ignacio Isequilla (4') 1 - 0
Pedro Garaz (32') 2 - 0
Francesco Bisi (48') 3 - 0
Francesco Bisi (75') 4 - 0
Jesús Quintana (76') 5 - 0
Os Berberechos Alineación oficial del equipo 'Os Berberechos' en el partido 5 - 0 Bar Cuenca Alineación oficial del equipo 'Bar Cuenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Berberechos Alineación oficial del equipo 'Os Berberechos' en el partido 2 - 0 Bar Cuenca Alineación oficial del equipo 'Bar Cuenca' en el partido
Tiene bastante suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Berberechos

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ignacio Isequilla llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cuenca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Garaz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Berberechos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 32.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Berberechos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francesco Bisi va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Berberechos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francesco Bisi des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Berberechos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jesús Quintana, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Barros va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant José Ricardo Monje Iglesias va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Pedro Garaz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Berberechos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cuenca. La jugada d'estratègia del Berberechos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tomás Yusta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomás Yusta de Berberechos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Juan Antonio Infantas ocupà el lloc d'en Carlos Barros al 8 minuts, dos minuts després que el jugador de Berberechos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Manuel Mansilla va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Quílez Muñoz Llamas.

Bar Cuenca

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cuenca, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Óscar Antunes Fernandes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saro Stori de Cuenca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Hierro.

Lesiones Lesiones