Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xanxullos (1372664) - Robores de Pasquencia (487583) » 530496172: T47/J8/VII

Liga 530496172 Información oficial sobre el partido 530496172 en Hattrick

29.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VII.402 (38438)

Football is an art Alineación oficial del equipo 'Football is an art' en el partido 0 - 6 Robores de Pasquencia Alineación oficial del equipo 'Robores de Pasquencia' en el partido
0 - 1 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) (16')
0 - 2 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) (17')
0 - 3 Enrique Calders (23')
0 - 4 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) (73')
0 - 5 Beturián Vuelva (81')
0 - 6 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) (82')
Football is an art Alineación oficial del equipo 'Football is an art' en el partido 0 - 6 Robores de Pasquencia Alineación oficial del equipo 'Robores de Pasquencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Football is an art Alineación oficial del equipo 'Football is an art' en el partido 0 - 8 Robores de Pasquencia Alineación oficial del equipo 'Robores de Pasquencia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football is an art

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Football va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José María Marcha va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Alberto Sánchez no oblidarà el que li va passar durant el minut 86. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Sánchez.

Robores de Pasquencia

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) quedar desmarcat i marcar per a Pasquencia al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) de Pasquencia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrique Calders de Pasquencia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 23 de partit.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Pasquencia l'avantatge per 0 - 4. 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze) en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Beturián Vuelva va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 5 per a Pasquencia.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pasquencia per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en 伊 (Yi) 淳泽 (Chunze). Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Beturián Vuelva va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Jaime Hernández Iruela va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Pasquencia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Izotz Amasene va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco De Santis de Pasquencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Izotz Amasene de Pasquencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): El jugador de Pasquencia Marco De Santis va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Daniel Souhrada va entrar en el seu lloc.