Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Ekeneadora (1365124) - masovers C.F (315056) » 530481055: T47/J4/VII

Liga 530481055 Información oficial sobre el partido 530481055 en Hattrick

01.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VII.349 (38385)

Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 0 - 1 Motagua Villanovense Alineación oficial del equipo 'Motagua Villanovense' en el partido
0 - 1 Tauro Eristain (47')
Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 0 - 1 Motagua Villanovense Alineación oficial del equipo 'Motagua Villanovense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Ekeneadora Alineación oficial del equipo 'Union Ekeneadora' en el partido 0 - 1 Motagua Villanovense Alineación oficial del equipo 'Motagua Villanovense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Ekeneadora

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 13, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Eduardo 'Sweet' Rivero Sanchez sempre els tira per la dreta i en Zahid Tabit, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Ekeneadora per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Víctor Viciola va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eduard Guillamon va ser clau en la jugada d'atac de Ekeneadora al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ferran Garrit, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jofre Vito.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Viciola de Ekeneadora la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Ekeneadora Jofre Vito va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Mejías va entrar en el seu lloc.

Motagua Villanovense

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador de Villanovense Tauro Eristain va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 47 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Mark Nenashev va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joel Espí va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mark Nenashev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joel Espí, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villanovense va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Goh Rong Jian, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Giuliano Guerrieri quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joel Espí, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Mark Nenashev va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Joel Espí va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Nenashev de Villanovense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Seran Tibiriçá de Villanovense va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bronisław Zgorzałek va prendre el seu rol al minut 33.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Dragomir Sankovič no era cap impediment.