Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hatrrik FC (1436455) - In Shail Victus (796879) » 530478465: T47/J2/VII

Liga 530478465 Información oficial sobre el partido 530478465 en Hattrick

18.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VII.337 (38373)

Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido 2 - 4 In Shail Victus Alineación oficial del equipo 'In Shail Victus' en el partido
0 - 1 Urtsín Echaurren (4')
0 - 2 Matthias Durak (15')
0 - 3 Tošo Subotić (28')
Sylvain Lormeau (70') 1 - 3
1 - 4 Matthias Durak (80')
Roberto Silos Millán (85') 2 - 4
Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido 2 - 4 In Shail Victus Alineación oficial del equipo 'In Shail Victus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido 2 - 0 In Shail Victus Alineación oficial del equipo 'In Shail Victus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Ajax

Goles Goles

  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): El públic de Black va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 70, va xiular un penal pels locals. Sylvain Lormeau no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Roberto Silos Millán, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Black.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Carlos Iziz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Virxilio Rendo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Black va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roberto Silos Millán va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uygur Kırcaalili de Black va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Lauri Saar de Black va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Aart Barlagen va entrar en el seu lloc.

In Shail Victus

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, el Victus va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Urtsín Echaurren, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): El contraatac de Victus va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Matthias Durak va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Victus. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Tošo Subotić xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Victus el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Matthias Durak va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 31, un contraatac del Victus no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Tulio Mestre perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Victus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abduljaleel Al-Sheeb, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tulio Mestre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tulio Mestre va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Urtsín Echaurren de Victus es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Tulio Mestre va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Victus estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.