Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Torrent (991550) - VillalbillaFc (308721) » 530467756: T47/J1/VII

Liga 530467756 Información oficial sobre el partido 530467756 en Hattrick

11.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VII.297 (38333)

Sporting de Torrent Alineación oficial del equipo 'Sporting de Torrent' en el partido 0 - 4 salva.fc Alineación oficial del equipo 'salva.fc' en el partido
0 - 1 Pedro Fáñez (14')
0 - 2 Enrico Manni (42')
0 - 3 Pedro Fáñez (72')
0 - 4 Vital Rupert (74')
Sporting de Torrent Alineación oficial del equipo 'Sporting de Torrent' en el partido 0 - 4 salva.fc Alineación oficial del equipo 'salva.fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Torrent Alineación oficial del equipo 'Sporting de Torrent' en el partido 0 - 3 salva.fc Alineación oficial del equipo 'salva.fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Torrent

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sporting sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nikola Protega, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Paweł Kopyra de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nikola Protega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57 del partit, Nikola Protega de l'equip Sporting, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

salva.fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Pedro Fáñez va posar els visitants salva.fc per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42, una falta xutada per Enrico Manni va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a salva.fc. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Fáñez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del salva.fc es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 72.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a salva.fc l'avantatge per 0 - 4. Vital Rupert en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Vital Rupert va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de salva.fc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vital Rupert, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Vital Rupert va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerhart Baumhof va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fabian Ahmed després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerhart Baumhof va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Daniele Prencipe, de salva.fc, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Yehonatan Uralevitch el va substituir.