Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poble Sec FC (436021) - Real Isla de León (1415297) » 530466008: T47/J6/VII

Liga 530466008 Información oficial sobre el partido 530466008 en Hattrick

15.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / VII.295 (38331)

villalbilla club Alineación oficial del equipo 'villalbilla club' en el partido 1 - 0 ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido
Javier Miret (61') 1 - 0
villalbilla club Alineación oficial del equipo 'villalbilla club' en el partido 1 - 0 ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
villalbilla club Alineación oficial del equipo 'villalbilla club' en el partido 2 - 0 ReaL QadiS CF Alineación oficial del equipo 'ReaL QadiS CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villalbilla club

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Javier Miret de villalbilla aconseguir un gol al minut 61 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a villalbilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marco Antonio Ley, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Cardena es va comportar com un juvenil al minut 22 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marco Antonio Ley de villalbilla va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Vicente Martínez Luna que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

ReaL QadiS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): ReaL QadiS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Ignacio Cardena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En José Maestro Rubio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): El ReaL QadiS va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En José María Traver la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, 方 (Fang) 晓友 (Xiaoyou) es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enric Caelles.