Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pabluck cf (990841) - Agra CF (800430) » 530458837: T47/J3/VII

Liga 530458837 Información oficial sobre el partido 530458837 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.268 (38304)

Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 3 - 0 Santa Ana Albal C.F. Alineación oficial del equipo 'Santa Ana Albal C.F.' en el partido
Mathieu Konas (34') 1 - 0
Mathieu Konas (80') 2 - 0
Topias Keinänen (87') 3 - 0
Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 3 - 0 Santa Ana Albal C.F. Alineación oficial del equipo 'Santa Ana Albal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido 0 - 1 Santa Ana Albal C.F. Alineación oficial del equipo 'Santa Ana Albal C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pabluck cf

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mathieu Konas de Pabluck va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Mathieu Konas de Pabluck va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Pabluck va augmentar la diferència quan Topias Keinänen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pabluck va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mattias Höststad, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Molina Moreno va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pabluck que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Pabluck ho intentava per la dreta per mitjà de Topias Keinänen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Aldo Coatti de Pabluck es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Raúl Cornet, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Santa Ana Albal C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Santa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Mauro Boldrini des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Claude Burlet va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mauro Boldrini rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfred Punsà ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.