Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dagaro FC (47684) - FC Bunis Revolution (439353) » 530433763: T47/J2/VII

Liga 530433763 Información oficial sobre el partido 530433763 en Hattrick

18.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VII.179 (38215)

Fiorentina F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiorentina F.C.' en el partido 1 - 2 Real Grana Alineación oficial del equipo 'Real Grana' en el partido
0 - 1 Xavier Gómez (22')
0 - 2 Silveri Sangenís (37')
Ali Fuat Afşin (88') 1 - 2
Fiorentina F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiorentina F.C.' en el partido 1 - 2 Real Grana Alineación oficial del equipo 'Real Grana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fiorentina F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiorentina F.C.' en el partido 2 - 0 Real Grana Alineación oficial del equipo 'Real Grana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiorentina F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 88 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Fiorentina al minut 88. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Ali Fuat Afşin va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Ali Fuat Afşin quasi dona a Fiorentina l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Txipi Zaldubehere quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ignaz Grouw i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Fiorentina, però el xut de Marcin Smaga va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivan Suñé de Fiorentina es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Melchor Mari Rosales va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Real Grana

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): El jugador Xavier Gómez de RG es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Silveri Sangenís va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de RG van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Publio Cornelio Lecanda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Publio Cornelio Lecanda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nikdad Hemmati va entorpir al marcador d'en Silveri Sangenís per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Tom Dunn de RG va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Joan Borrisser ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.