Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quake's (312988) - Marratxi C.F. (992137) » 530418742: T47/J2/VII

Liga 530418742 Información oficial sobre el partido 530418742 en Hattrick

18.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VII.125 (38161)

Quake's Alineación oficial del equipo 'Quake's' en el partido 2 - 1 Rafalafena A Alineación oficial del equipo 'Rafalafena A' en el partido
0 - 1 Pedro Busquets (36')
陈 (Chen) 康源 (Kangyuan) (41') 1 - 1
陈 (Chen) 康源 (Kangyuan) (61') 2 - 1
Quake's Alineación oficial del equipo 'Quake's' en el partido 2 - 1 Rafalafena A Alineación oficial del equipo 'Rafalafena A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Quake's Alineación oficial del equipo 'Quake's' en el partido 2 - 2 Rafalafena A Alineación oficial del equipo 'Rafalafena A' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,7 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quake's

Goles Goles

  • 110 Minuto 41 (Gol de falta): Una falta al minut 41 va proporcionar un lliure directe al Quakes. 陈 (Chen) 康源 (Kangyuan) va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va premiar Quakes amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. 陈 (Chen) 康源 (Kangyuan) va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 7 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En 陈 (Chen) 康源 (Kangyuan) va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Quakes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Decamps va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Barro.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Toca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Pedro Zárate del Quakes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Quakes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramon Trasserra, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Zárate va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 48 (Tirita): Era el minut 48 quan després d'una dura entrada, el jugador Paco Gumiel de Quakes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Rafalafena A

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Ander Villanova va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Busquets va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 24, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Uxer Ubegia de Rafalafena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.