Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DIU Barbitúrico (993056) - C. Atlético de Albacete (487160) » 530415519: T47/J4/VII

Liga 530415519 Información oficial sobre el partido 530415519 en Hattrick

01.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VII.115 (38151)

Piratas da Selva Alineación oficial del equipo 'Piratas da Selva' en el partido 1 - 1 Mataditos F.C Alineación oficial del equipo 'Mataditos F.C' en el partido
0 - 1 Sergio Martínez Tejada (35')
Cesare Iudici (74') 1 - 1
Piratas da Selva Alineación oficial del equipo 'Piratas da Selva' en el partido 1 - 1 Mataditos F.C Alineación oficial del equipo 'Mataditos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piratas da Selva Alineación oficial del equipo 'Piratas da Selva' en el partido 1 - 0 Mataditos F.C Alineación oficial del equipo 'Mataditos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas da Selva

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del Piratas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Cesare Iudici en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Mataditos F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergio Martínez Tejada que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mataditos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mataditos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ramón Fernández Reguera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Mataditos van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Sergio Martínez Tejada no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ofek Samun, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Txomin Egumendi va estar a punt de posar per davant a Mataditos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Krzysztof Nakoneczny va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mataditos, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Antonio Salazar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Vega Sandoval de Mataditos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Gonzalo Rozas de Mataditos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Txomin Egumendi va prendre el seu rol al minut 22.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Jesús Mariñas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antoni Albà.