Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albacete fury (48901) - Bermens (486416) » 530413338: T47/J3/VII

Liga 530413338 Información oficial sobre el partido 530413338 en Hattrick

25.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VII.101 (38137)

F.C kiosqueros frikis Alineación oficial del equipo 'F.C kiosqueros frikis' en el partido 0 - 2 Bermens Alineación oficial del equipo 'Bermens' en el partido
0 - 1 Reinhard Mydlo (3')
0 - 2 Francisco Remédio (6')
F.C kiosqueros frikis Alineación oficial del equipo 'F.C kiosqueros frikis' en el partido 0 - 2 Bermens Alineación oficial del equipo 'Bermens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C kiosqueros frikis Alineación oficial del equipo 'F.C kiosqueros frikis' en el partido 4 - 2 Bermens Alineación oficial del equipo 'Bermens' en el partido
Es un cenizo 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,9 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C kiosqueros frikis

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Escalante, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heinar Karlsberg de kiosqueros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bermens

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Reinhard Mydlo de Bermens va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francisco Remédio va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nikolasz Kelemen al minut 19, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Reinhard Mydlo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bermens va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Michele Thurnherr quasi marca en una jugada assajada de córner que Adrian Fuioagă havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Adrian Fuioagă quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Cornet, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fabio Manenti va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tom Edvardsen.