Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xampions 2 (1420517) - U.D. Las Palmas de Canarias (991108) » 530403466: T47/J2/VII

Liga 530403466 Información oficial sobre el partido 530403466 en Hattrick

18.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VII.67 (38103)

Ortutxueta F C Alineación oficial del equipo 'Ortutxueta F C' en el partido 1 - 2 Pellita de Gofio Alineación oficial del equipo 'Pellita de Gofio' en el partido
0 - 1 Renato Fontava (3')
Gianni Munegato (56') 1 - 1
1 - 2 Renato Fontava (71')
Ortutxueta F C Alineación oficial del equipo 'Ortutxueta F C' en el partido 1 - 2 Pellita de Gofio Alineación oficial del equipo 'Pellita de Gofio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ortutxueta F C Alineación oficial del equipo 'Ortutxueta F C' en el partido 2 - 1 Pellita de Gofio Alineación oficial del equipo 'Pellita de Gofio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,1 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortutxueta F C

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gianni Munegato va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ortutxueta empatava el partit, 1 a 1, al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ortutxueta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alessandro Segre, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Abenoza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Edward Rama de Ortutxueta va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Ignacio Lario va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Pellita de Gofio

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Renato Fontava que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pellita.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Guillén va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pellita, Renato Fontava, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Acisclo Algazo després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nikos Thanailakis va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Benedetto Salvalai quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nikos Thanailakis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Fonne Borgenon de Pellita va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Pellita va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Acisclo Algazo va quedar-se sol davant el porter Nikos Thanailakis, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Renato Fontava de Pellita es va guanyar la targeta groga merescudament.