Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ocata (1367508) - Peña Guzmán (1460227) » 530395554: T47/J7/VII

Liga 530395554 Información oficial sobre el partido 530395554 en Hattrick

22.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VII.44 (38080)

F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 0 - 3 Llamp Celoní Alineación oficial del equipo 'Llamp Celoní' en el partido
0 - 1 Ramón Salamanca (31')
0 - 2 Ramón Chumacero (87')
0 - 3 Paul Fouqueray (87')
F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 0 - 3 Llamp Celoní Alineación oficial del equipo 'Llamp Celoní' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido 1 - 2 Llamp Celoní Alineación oficial del equipo 'Llamp Celoní' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ocata

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Wilmer Oviedo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ocata.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Adriano Simões va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 86, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludovic Chomat de Ocata va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danny Myhill de Ocata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaromír Barcuch de Ocata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Llamp Celoní

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Celoní prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramón Salamanca.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Celoní sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, Ramón Chumacero va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Celoní va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Stephen Woudstra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Paul Fouqueray que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adrián Balaguer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Celoní que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vado Cañeque, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Gustaw Komor va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vado Cañeque, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Ramón Chumacero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Óscar Ortega Iniesta quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gustaw Komor, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Ramón Salamanca de Celoní es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Raúl Cañeque va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.