Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

My own Legacy (119183) - Cuidado con el tiburon (1590445) » 530391641: T47/J2/VII

Liga 530391641 Información oficial sobre el partido 530391641 en Hattrick

18.07.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VII.27 (38063)

Sporting de Candàs Alineación oficial del equipo 'Sporting de Candàs' en el partido 1 - 3 Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido
0 - 1 Reynaldo Dieguez (18')
0 - 2 Gużi Chetcuti (54')
Gonzalo Caponis (87') 1 - 2
1 - 3 Knud Winkowski (88')
Sporting de Candàs Alineación oficial del equipo 'Sporting de Candàs' en el partido 1 - 3 Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting de Candàs Alineación oficial del equipo 'Sporting de Candàs' en el partido 1 - 5 Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Candàs

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Gonzalo Caponis de Sporting va demostrar les seves habilitats al minut 87 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Termes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando Santelices va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 88 de joc.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Sporting va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juan Francisco Sisterón va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sergio Juan Caballero va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peleg Mashash de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peleg Mashash de Sporting va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Luis Pablo Piñeiro que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Cuidado con el tiburon

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Reynaldo Dieguez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gużi Chetcuti va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Knud Winkowski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Gużi Chetcuti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cuidado va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Iker Balsa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Reynaldo Dieguez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Iker Balsa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Josip Hamar, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Fernando Santelices de Cuidado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Niels Strandgaard, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.