Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Churra F.C. (489597) - WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C (1590174) » 530387314: T47/J7/VII

Liga 530387314 Información oficial sobre el partido 530387314 en Hattrick

22.08.2015 15:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VII.4 (38040)

Churra F.C. Alineación oficial del equipo 'Churra F.C.' en el partido 0 - 0 Lols F.C. Alineación oficial del equipo 'Lols F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Churra F.C. Alineación oficial del equipo 'Churra F.C.' en el partido 2 - 0 Lols F.C. Alineación oficial del equipo 'Lols F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Churra F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Alfredo Aceijas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivan Buršák va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Johan Sandberg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Alfredo Camino va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Churra.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Gustaw Kotulski quasi marca en una jugada assajada de córner que Ivan Buršák havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Churra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hermann Zobeltitz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Johan Sandberg.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivan Buršák va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfredo Camino no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Lols F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Lols van sortir al contraatac al minut 11, però Rubén González de Prado va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Javier Huerdo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.