Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herrera.C.F. (800938) - zago (489107) » 530385607: T47/J1/VI

Liga 530385607 Información oficial sobre el partido 530385607 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VI.1022 (15340)

Lightstorm m9 Alineación oficial del equipo 'Lightstorm m9' en el partido 1 - 1 zago Alineación oficial del equipo 'zago' en el partido
0 - 1 Sergio Aliaga (24')
Dragoş Draia (50') 1 - 1
Lightstorm m9 Alineación oficial del equipo 'Lightstorm m9' en el partido 1 - 1 zago Alineación oficial del equipo 'zago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lightstorm m9 Alineación oficial del equipo 'Lightstorm m9' en el partido 3 - 0 zago Alineación oficial del equipo 'zago' en el partido
Tiene mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lightstorm m9

Goles Goles

  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Lightstorm equilibrava la balança al minut 50. En Dragoş Draia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Máté Mészáros va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Pau Pesarrodona va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Cangür Ekin no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dragoş Draia va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Dawid Rerak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Lightstorm va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hieronim Płochocki ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Pau Pesarrodona de Lightstorm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

zago

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Sergio Aliaga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Aliaga després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Belsué va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del zago sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Aliaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): zago van sortir al contraatac al minut 62, però Bastien Klaas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del zago que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Aliaga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Agustí Cerdà se sentia fresc com una rosa.