Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARKBA'S TEAM (124863) - A.D.Comovaeso (311516) » 530375479: T47/J9/VI

Liga 530375479 Información oficial sobre el partido 530375479 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VI.977 (15295)

MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 2 - 1 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
0 - 1 Ángel Sanz Mateo (28')
Fernando 'Torres' Vergara (48') 1 - 1
Àngel Benlloch (70') 2 - 1
MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 2 - 1 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MARKBA'S TEAM Alineación oficial del equipo 'MARKBA'S TEAM' en el partido 0 - 2 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARKBA'S TEAM

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 48 minuts quan Fernando 'Torres' Vergara va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a MARKBAS.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): MARKBAS, atacant per l'esquerra al minut 70, va aprofitar el magnífic llançament de Àngel Benlloch per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MARKBAS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fermín Iruleta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MARKBAS, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Dorel Lazăr va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de MARKBAS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando 'Torres' Vergara va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Àngel Benlloch de MARKBAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Comovaeso va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ángel Sanz Mateo va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Zahir Muhammad de Comovaeso va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 33 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Pepe Balgañón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Comovaeso va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Comovaeso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Rudolph Goodall va quedar-se sol davant el porter Carlos Alberto Pascual Muro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francesc Pons quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Rudolph Goodall va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Carlos Alberto Pascual Muro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Jorge Zubiría, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Javier Diego va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.