Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teddy West (309262) - VODKA JUNIORS SAD (994845) » 530371272: T47/J5/VI

Liga 530371272 Información oficial sobre el partido 530371272 en Hattrick

08.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / VI.956 (15274)

Teddy West Alineación oficial del equipo 'Teddy West' en el partido 5 - 1 Tambaro C. F. Alineación oficial del equipo 'Tambaro C. F.' en el partido
Giuliano Vacirca (42') 1 - 0
Carlos Cuadrillero (43') 2 - 0
Cibrán Noya (43') 3 - 0
Luis Saavedra Martín (71') 4 - 0
Pietro Antonio Lestuzzi (72') 5 - 0
5 - 1 Nicola De Camillis (80')
Teddy West Alineación oficial del equipo 'Teddy West' en el partido 5 - 1 Tambaro C. F. Alineación oficial del equipo 'Tambaro C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Teddy West Alineación oficial del equipo 'Teddy West' en el partido 5 - 0 Tambaro C. F. Alineación oficial del equipo 'Tambaro C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teddy West

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Teddy, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Giuliano Vacirca per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Teddy va augmentar la diferència quan Carlos Cuadrillero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Cibrán Noya de Teddy va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Luis Saavedra Martín va incrementar l'avantatge de Teddy amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Pietro Antonio Lestuzzi va augmentar la diferència de Teddy a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Teddy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mansoor Rasheed Rimawi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Giuliano Vacirca, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giuliano Vacirca de Teddy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Cibrán Noya va entorpir al marcador d'en Cristiano Arnese per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marián Lojko es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Després de 75 minuts, Teddy va veure com el seu jugador Luis Saavedra Martín havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Juan Luis Torroja entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Cristiano Arnese tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tambaro C. F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Tambaro va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nicola De Camillis, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Marián Lojko va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tambaro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sebo Saar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Charel Eilenbecker de Tambaro es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andy Cooper de Tambaro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horst Lindermann de Tambaro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Wayne Kosef es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Maurín Cortés.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Andy Cooper de Tambaro es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 78 (Evento clima: sol, OK técnico): Jarosław Wrembel semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.