Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hacktrik (775743) - Lantes FC (120268) » 530371224: T47/J7/VI

Liga 530371224 Información oficial sobre el partido 530371224 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VI.955 (15273)

C.D. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.D. Castelló' en el partido 3 - 0 Expresos Alineación oficial del equipo 'Expresos' en el partido
Ionuţ Burean (17') 1 - 0
Daniel Verenca (30') 2 - 0
Buenaventura Roca (75') 3 - 0
C.D. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.D. Castelló' en el partido 3 - 0 Expresos Alineación oficial del equipo 'Expresos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.D. Castelló' en el partido 2 - 1 Expresos Alineación oficial del equipo 'Expresos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Castelló

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Castello contenien la respiració mentre en Ionuţ Burean s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Daniel Verenca va incrementar l'avantatge de Castello amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Buenaventura Roca es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Javier Grimosachs va poder marcar per a Castello en un servei de cantonada picat per en Klaudio Zenikazelaia quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Verenca, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Castello ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Cartella, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Libardo Camargo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Juan Alfredo Sáinz.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Castello va fer una substitució al minut 73. Urziz Yamin va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Axel Mielchen.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Axel Mielchen maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Expresos

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Expresos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Esmir Gačanin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 33 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pier Nicola Macchiarini amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Endemaño estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Denis Stepanchenko, als 36 minuts, va fallar per ben poc.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ariel Sujana va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ricardo La Losa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): G'ulom Arlov de Expresos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivan Thiesen de Expresos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Casimiro Radere ocupà el lloc d'en G'ulom Arlov al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Expresos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Ivan Thiesen de Expresos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.