Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratza F. C. (991070) - Mandowni F.C (441327) » 530359336: T47/J11/VI

Liga 530359336 Información oficial sobre el partido 530359336 en Hattrick

19.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / VI.903 (15221)

FC Mortal Kombat Alineación oficial del equipo 'FC Mortal Kombat' en el partido 2 - 1 Atletico de Esparta Alineación oficial del equipo 'Atletico de Esparta' en el partido
0 - 1 Umberto Briatico (8')
Miloš Kukrál (34') 1 - 1
Marcello De Francesco (70') 2 - 1
FC Mortal Kombat Alineación oficial del equipo 'FC Mortal Kombat' en el partido 2 - 1 Atletico de Esparta Alineación oficial del equipo 'Atletico de Esparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Mortal Kombat Alineación oficial del equipo 'FC Mortal Kombat' en el partido 3 - 3 Atletico de Esparta Alineación oficial del equipo 'Atletico de Esparta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,8 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mortal Kombat

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Yassin Al-Tamimi el va rematar Miloš Kukrál amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marcello De Francesco, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FCMK se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Ionuţ Postelnicu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): FCMK va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mirko Del Panta en un 1 contra 1 amb el porter Andoni Barrios, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Ionuţ Postelnicu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): FCMK va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mirko Del Panta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andoni Barrios.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El FCMK ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Slette, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de FCMK Dorin Carţiş va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mirko Del Panta va entrar en el seu lloc.

Atletico de Esparta

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Tim Peche estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Umberto Briatico va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gerjan Bleek, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gerjan Bleek va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Hermann Lang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Santiago Cananea, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnau Jené de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Atletico va fer una substitució al minut 16. Tim Peche va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Arnau Jené.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Arnau Jené de Atletico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Darío Cristian Cólman va prendre el seu rol al minut 73.