Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Impact Hardcore (1436656) - Unikoke Team (1420489) » 530355242: T47/J4/VI

Liga 530355242 Información oficial sobre el partido 530355242 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VI.884 (15202)

Zeppelin Bar Alineación oficial del equipo 'Zeppelin Bar' en el partido 1 - 1 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
0 - 1 Erik Alföldi (37')
Freek Bruin (44') 1 - 1
Zeppelin Bar Alineación oficial del equipo 'Zeppelin Bar' en el partido 1 - 1 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zeppelin Bar Alineación oficial del equipo 'Zeppelin Bar' en el partido 2 - 0 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zeppelin Bar

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Zeppelin aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Freek Bruin va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Zeppelin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sobiesław Szymulski en un 1 contra 1 amb el porter Emil Niculae, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sobiesław Szymulski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 朱 (Zhu) 源豪 (Yuanhao) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Unikoke Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Lucian Oprin estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Erik Alföldi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eztebe Olaldebergara al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Unikoke Alberto Delgado quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Celestino da Pobra de Trives l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Unikoke sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Benjamin Andreas Hasenbergl, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 67 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Unikoke, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Drogosław Mozolewski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Dimitrakis Riris va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian Oprin de Unikoke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Lucian Oprin no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.