Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD VIVES (1581024) - Leganes Atletico (777600) » 530347278: T47/J7/VI

Liga 530347278 Información oficial sobre el partido 530347278 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VI.855 (15173)

los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 3 - 1 Datspelcul FC Alineación oficial del equipo 'Datspelcul FC' en el partido
Bryan Craigen (23') 1 - 0
Alexander Moscote (29') 2 - 0
2 - 1 Valentin Ipharragerre (67')
José Ricardo del Cordel (71') 3 - 1
los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 3 - 1 Datspelcul FC Alineación oficial del equipo 'Datspelcul FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido 2 - 2 Datspelcul FC Alineación oficial del equipo 'Datspelcul FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los tipos FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): tipos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 23, quan Bryan Craigen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Andore Etxeberribar va anar a parar al cap de Alexander Moscote que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a tipos el 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En José Ricardo del Cordel de tipos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Antonio Villaluenga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Villaluenga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paco Eransus al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xose Xerpe va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de tipos Bryan Craigen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alfredo Bauchamp va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Luis Jorge Guisla tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Datspelcul FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors de Datspelcul no defallien en cap moment. Producte d'això, en Valentin Ipharragerre va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raymundo Cost la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Datspelcul havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Carlos Gutiérrez de Celis va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Leyder Vanegas.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Fadil Mesrour ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Franklyn Chávez va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Carlos Gutiérrez de Celis.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Sánchez.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de Datspelcul, en Ricardo Sánchez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): En Enrique Noya va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.