Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caribbean Wanderers FC (489153) - Supurifers de Vic (779546) » 530332102: T47/J6/VI

Liga 530332102 Información oficial sobre el partido 530332102 en Hattrick

15.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / VI.799 (15117)

CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 4 - 0 CEDOFEITA C.F. Alineación oficial del equipo 'CEDOFEITA C.F.' en el partido
Ferdinand Musil (34') 1 - 0
Antonio Martel Osborne (47') 2 - 0
Ernst Knigge (53') 3 - 0
Rahim Chalabi (54') 4 - 0
CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 4 - 0 CEDOFEITA C.F. Alineación oficial del equipo 'CEDOFEITA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 2 - 1 CEDOFEITA C.F. Alineación oficial del equipo 'CEDOFEITA C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CasVer F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Ferdinand Musil de CasVer, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Antonio Martel Osborne va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CasVer va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ernst Knigge va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): CasVer va aconseguir el 4 - 0 quan Rahim Chalabi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 26, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Josep Anton Torrents sempre els tira per la dreta i en Raúl Cordero, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): CasVer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Martel Osborne en un 1 contra 1 amb el porter Raúl Cordero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emilio Valdés per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Cordero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Anton Torrents de CasVer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Paulino Moniz de CasVer va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Óscar Agulló va entrar en el seu lloc.

CEDOFEITA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Semen Estyushev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Miguel Ángel Reales-Cala completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Gabarró de CEDOFEITA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Teemu Mäki-Kihniä es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.