Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

perikoskis (1586826) - ELX UE (1602042) » 530322017: T47/J2/VI

Liga 530322017 Información oficial sobre el partido 530322017 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.762 (15080)

Aloha Pueblo Stars Alineación oficial del equipo 'Aloha Pueblo Stars' en el partido 0 - 2 Chito F.C. Alineación oficial del equipo 'Chito F.C.' en el partido
0 - 1 Salvador Eibiti (37')
0 - 2 Česys Tvarijanavičius (52')
Aloha Pueblo Stars Alineación oficial del equipo 'Aloha Pueblo Stars' en el partido 0 - 2 Chito F.C. Alineación oficial del equipo 'Chito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aloha Pueblo Stars Alineación oficial del equipo 'Aloha Pueblo Stars' en el partido 3 - 1 Chito F.C. Alineación oficial del equipo 'Chito F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aloha Pueblo Stars

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Pueblo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Angelo Saleppichi en un 1 contra 1 amb el porter Pau Ferrà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Edward Dobek hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Miguel Aragó López havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Pueblo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Angelo Saleppichi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pau Ferrà va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Era el minut 24 quan després d'una dura entrada, el jugador Valentin Donhauser de Pueblo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Anaitz Artzabaleta es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Václav Tetur.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Xuriach va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Piper da Pastoriza.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Aldo Maria Miraglia que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Chito F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Chito va ser finalitzada des de l'esquerra per Salvador Eibiti al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Chito va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Česys Tvarijanavičius aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Česys Tvarijanavičius va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arturo Zaami va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aleix Gualsoro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aleix Gualsoro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Chito van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Falk van de Gabel-Rüppel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Espicia després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arturo Zaami va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Falk van de Gabel-Rüppel.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Falk van de Gabel-Rüppel se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.