Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aljaraque F.C. (1432813) - Somos Valleros (1364896) » 530319830: T47/J4/VI

Liga 530319830 Información oficial sobre el partido 530319830 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VI.751 (15069)

Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido 2 - 2 Pitufales Alineación oficial del equipo 'Pitufales' en el partido
Cezary Pydo (44') 1 - 0
1 - 1 Ivan Ingeler (44')
Luis Marcos Gómez (44') 2 - 1
2 - 2 Laurín Ferro (48')
Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido 2 - 2 Pitufales Alineación oficial del equipo 'Pitufales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido 3 - 1 Pitufales Alineación oficial del equipo 'Pitufales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aljaraque F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cezary Pydo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aljaraque se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 44.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Luis Marcos Gómez va donar a Aljaraque un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Oier Ibargoiti va entorpir al marcador d'en Albino Alves Pereira per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Víctor Gomes quasi dona a Aljaraque l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Marcos Gómez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Matarr Ipolla va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Cyril Joret va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Aljaraque per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oier Ibargoiti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paúl Cedeño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 54 (Lesión): Aljaraque es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Albino Alves Pereira no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Matarr Ipolla al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Leonci Molinet estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Oier Ibargoiti ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Pitufales

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Pitufales van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Ivan Ingeler va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 48 minuts Laurín Ferro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ilyas Rigler va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilyas Rigler de Pitufales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Nolde de Pitufales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Jordi Garsavall de Pitufales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ivan Ingeler, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.