Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pechitos United (435717) - URBANS TEAM ZAFRA (798842) » 530316803: T47/J6/VI

Liga 530316803 Información oficial sobre el partido 530316803 en Hattrick

15.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / VI.741 (15059)

Venganza dragon Alineación oficial del equipo 'Venganza dragon' en el partido 1 - 2 URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido
Juan Luis Alija (24') 1 - 0
1 - 1 Mauricio Curiel (36')
1 - 2 Mauricio Curiel (76')
Venganza dragon Alineación oficial del equipo 'Venganza dragon' en el partido 1 - 2 URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Venganza dragon Alineación oficial del equipo 'Venganza dragon' en el partido 4 - 2 URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venganza dragon

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Juan Luis Alija va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Venganza.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Luis Alija! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Seweryn Kitta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Manuel Rivas Pinedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pepe Camalva va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): José Manuel Rivas Pinedo de Venganza va intentar batre la porteria rival al minut 81 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Manuel Rivas Pinedo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

URBANS TEAM ZAFRA

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mauricio Curiel per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): URBANS va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 76. Mauricio Curiel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El URBANS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Santiago Pando va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Joan Isaac Muntadas de URBANS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Viorel-Marian Panţiru va prendre el seu rol al minut 79.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mauro Botín Descalzo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.