Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sempre_Amunt! F.C. (48350) - Albondón FC (122060) » 530306989: T47/J8/VI

Liga 530306989 Información oficial sobre el partido 530306989 en Hattrick

29.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / VI.708 (15026)

sempre_Amunt! F.C. Alineación oficial del equipo 'sempre_Amunt! F.C.' en el partido 5 - 0 Bil-Bil Alineación oficial del equipo 'Bil-Bil' en el partido
Jorge Horaicoechea (8') 1 - 0
Désiré Nihoul (39') 2 - 0
Lex de Brave (71') 3 - 0
Alberto Carrio (86') 4 - 0
Segundo Ferrol (87') 5 - 0
sempre_Amunt! F.C. Alineación oficial del equipo 'sempre_Amunt! F.C.' en el partido 5 - 0 Bil-Bil Alineación oficial del equipo 'Bil-Bil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sempre_Amunt! F.C. Alineación oficial del equipo 'sempre_Amunt! F.C.' en el partido 2 - 0 Bil-Bil Alineación oficial del equipo 'Bil-Bil' en el partido
Tiene bastante suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sempre_Amunt! F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Jorge Horaicoechea va donar a sempre_Amunt! un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Jorge Horaicoechea va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Désiré Nihoul que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lex de Brave sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 71 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Carrio es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del sempre_Amunt! van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Segundo Ferrol va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Désiré Nihoul gairebé va marcar per a sempre_Amunt! des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sempre_Amunt! va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrian Vârcă va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip sempre_Amunt! Alberto Carrio quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Klaudio Otsandarena l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Jorge Horaicoechea de sempre_Amunt! es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Bil-Bil

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Roman Šúchal va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alberto Carrio per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Roman Šúchal, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Bil-Bil van sortir al contraatac al minut 37, però Eitan Revivo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Comellas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57 de partit, José Comellas de Bil-Bil va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.