Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Directorium Inquisitorum (1460596) - El Fénix F.C. (1579210) » 530300239: T47/J1/VI

Liga 530300239 Información oficial sobre el partido 530300239 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VI.684 (15002)

Os candiles F.C. Alineación oficial del equipo 'Os candiles F.C.' en el partido 1 - 2 El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido
Luis Garrido Abiétar (38') 1 - 0
1 - 1 Marcel Kulka (40')
1 - 2 Eduard Kugelmann (79')
Os candiles F.C. Alineación oficial del equipo 'Os candiles F.C.' en el partido 1 - 2 El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os candiles F.C. Alineación oficial del equipo 'Os candiles F.C.' en el partido 0 - 2 El Fénix F.C. Alineación oficial del equipo 'El Fénix F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os candiles F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis Garrido Abiétar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): candiles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Garrido Abiétar en un 1 contra 1 amb el porter Michał Gurak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de candiles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rudolf Temesvári va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edward Lihn de candiles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Luc Hassler va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

El Fénix F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marcel Kulka que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, Fénix es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Eduard Kugelmann es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Domenico Cutillo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduard Kugelmann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Francisco González de Mata va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Marcel Kulka de Fénix, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Eduard Kugelmann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Domenico Cutillo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcel Kulka ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Teemu Virokannas va estar a punt de posar per davant a Fénix amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Domenico Cutillo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benedek Sziber de Fénix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Luigi Mittelmeyer de Fénix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Luigi Mittelmeyer se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Fénix Michał Gurak va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Frédeau Coppijn va entrar en el seu lloc.