Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid Rio CF (1420929) - Burgos de Duero (798935) » 530291940: T47/J2/VI

Liga 530291940 Información oficial sobre el partido 530291940 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.654 (14972)

Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido 1 - 2 S.C.P. Valle del Kash Alineación oficial del equipo 'S.C.P. Valle del Kash' en el partido
0 - 1 Kuisma Tammisto (53')
Cristiano Torre (76') 1 - 1
1 - 2 Sandro Scheffer (86')
Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido 1 - 2 S.C.P. Valle del Kash Alineación oficial del equipo 'S.C.P. Valle del Kash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido 1 - 3 S.C.P. Valle del Kash Alineación oficial del equipo 'S.C.P. Valle del Kash' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Rio CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Cristiano Torre va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a M RIO.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dante Francesi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el M RIO va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dante Francesi no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristiano Torre de M RIO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlo Ciancaleoni de M RIO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Agustín Atocha de M RIO va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlo Ciancaleoni va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Nicola Calandrelli, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

S.C.P. Valle del Kash

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Passats 53 minuts de partit, Valle es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kuisma Tammisto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): En Brandán Villaveirán va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sandro Scheffer la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Valle va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Gustavo Huinaguenta va quedar-se sol davant el porter Oskar Kuesel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Al minut 20 de partit, Sandro Scheffer de Valle va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Horvát va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Valle que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 284 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Sandro Scheffer de Valle va fallar un penal al minut 61, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Passats 25 minuts de joc, en Cruz Carrera de Valle va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cruz Carrera va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Caramillo.