Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mr. Barberín (1462695) - faxshion f.c. (1436715) » 530281880: T47/J9/VI

Liga 530281880 Información oficial sobre el partido 530281880 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VI.617 (14935)

Aston Birras, H.C. Alineación oficial del equipo 'Aston Birras, H.C.' en el partido 0 - 1 faxshion f.c. Alineación oficial del equipo 'faxshion f.c.' en el partido
0 - 1 Gilberto Bermudez (78')
Aston Birras, H.C. Alineación oficial del equipo 'Aston Birras, H.C.' en el partido 0 - 1 faxshion f.c. Alineación oficial del equipo 'faxshion f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aston Birras, H.C. Alineación oficial del equipo 'Aston Birras, H.C.' en el partido 2 - 0 faxshion f.c. Alineación oficial del equipo 'faxshion f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aston Birras, H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Birras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús del Río va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Evtim Vasilev.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Matxin Urkiaga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Birras va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús del Río no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Josep Vernich de Birras va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carmelo Caritel va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ferran Aleu va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

faxshion f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gilberto Bermudez de faxshion va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan David Gagneur va estar a punt de posar per davant a faxshion amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Venegas Carrillo va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Gagneur ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de faxshion va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leon Malinka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de faxshion va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Claude Braga va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maario Karu de faxshion es va guanyar la targeta groga merescudament.