Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reino de Vilanueva C.F (122555) - Costas CF (1458514) » 530277279: T47/J13/VI

Liga 530277279 Información oficial sobre el partido 530277279 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VI.604 (14922)

Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 2 - 1 F.C. La Románica Alineación oficial del equipo 'F.C. La Románica' en el partido
Joan Albert Serrahima (22') 1 - 0
Joan Albert Serrahima (61') 2 - 0
2 - 1 Frederico Magote (86')
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 2 - 1 F.C. La Románica Alineación oficial del equipo 'F.C. La Románica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 3 - 1 F.C. La Románica Alineación oficial del equipo 'F.C. La Románica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Escabriolentos

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Joan Albert Serrahima al minut 22, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Escabriolentos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joan Albert Serrahima va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 61, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Escabriolentos, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Anaximandros Spirou va entorpir al marcador d'en Antonio Echáuz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joan Albert Serrahima de Escabriolentos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Lionel Bitschnau que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Alejandro Pérez gairebé va marcar per a Escabriolentos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Egon Volckamer per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mauduit Ameneiro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Mauduit Ameneiro va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Egon Volckamer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Mauduit Ameneiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benoît Bélan de Escabriolentos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. La Románica

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Un mica després, Frederico Magote de Románica va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Primo Trentarossi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38 de partit, el jugador Alessandro Mulloni de Románica es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Leonid Bîtcă de Románica s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Semblava que Cosme Caín s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.