Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xixoncilhe (995523) - Pelexos (993254) » 530275168: T47/J7/VI

Liga 530275168 Información oficial sobre el partido 530275168 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VI.593 (14911)

Pitones NeaD Alineación oficial del equipo 'Pitones NeaD' en el partido 3 - 3 GPD United Alineación oficial del equipo 'GPD United' en el partido
Higer Berasaluze (5') 1 - 0
1 - 1 Lars Løvstad (6')
1 - 2 Alejandro Francia (25')
Luka Zafirović (30') 2 - 2
Akize Londaitzbehere (59') 3 - 2
3 - 3 Alejandro Francia (78')
Pitones NeaD Alineación oficial del equipo 'Pitones NeaD' en el partido 3 - 3 GPD United Alineación oficial del equipo 'GPD United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pitones NeaD Alineación oficial del equipo 'Pitones NeaD' en el partido 1 - 4 GPD United Alineación oficial del equipo 'GPD United' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitones NeaD

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Higer Berasaluze, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pitones es posava per davant!
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Luka Zafirović de Pitones va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Bozhidar Ralev sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Akize Londaitzbehere que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Michael Bevern va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pitones.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Luka Zafirović arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Joaquín Liendo ocupà el lloc d'en Sérgio Nuno Francisco al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Pitones quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

GPD United

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 6 minuts Lars Løvstad va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Francia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alejandro Francia marqués l'empat. Al minut 78 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del United que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Toprak Hazin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Alejandro Francia va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Alejandro Francia va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Toprak Hazin de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Fabrizio Barbato va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dan Comoraşu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Anselmo Costa Ferreira de United va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Tejero va prendre el seu rol al minut 74.