Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Váter de Múnich (795308) - Gracies Barto (48237) » 530260265: T47/J4/VI

Liga 530260265 Información oficial sobre el partido 530260265 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VI.541 (14859)

luiseteCPL Alineación oficial del equipo 'luiseteCPL' en el partido 2 - 1 Hienes FC Alineación oficial del equipo 'Hienes FC' en el partido
Danilo De Leonardis (23') 1 - 0
1 - 1 Yuri Mercadante (60')
Sisto Chiarandini (76') 2 - 1
luiseteCPL Alineación oficial del equipo 'luiseteCPL' en el partido 2 - 1 Hienes FC Alineación oficial del equipo 'Hienes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
luiseteCPL Alineación oficial del equipo 'luiseteCPL' en el partido 3 - 0 Hienes FC Alineación oficial del equipo 'Hienes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luiseteCPL

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Danilo De Leonardis. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sisto Chiarandini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, luiseteCPL es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Jorge Vicente Urreche va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de luiseteCPL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): luiseteCPL va gaudir d'un penal a favor al minut 22, però el jugador Danilo De Leonardis va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Vitorino de Sousa.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hienes. La jugada d'estratègia del luiseteCPL per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raúl Herguedas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El luiseteCPL ho intentava per la dreta per mitjà de Sisto Chiarandini, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): luiseteCPL va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Vicente Urreche va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vitorino de Sousa.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): luiseteCPL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sisto Chiarandini ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Hienes FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Alejandro Alacid va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Yuri Mercadante, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Suphong Srinumpha, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Suphong Srinumpha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Alejandro Alacid tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.