Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Outriders (1415637) - Blanes-Llampec FC (1458924) » 530251950: T47/J2/VI

Liga 530251950 Información oficial sobre el partido 530251950 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.511 (14829)

RAYO OBÚS Alineación oficial del equipo 'RAYO OBÚS' en el partido 0 - 1 Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido
0 - 1 Bernardo Urruzola (12')
RAYO OBÚS Alineación oficial del equipo 'RAYO OBÚS' en el partido 0 - 1 Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAYO OBÚS Alineación oficial del equipo 'RAYO OBÚS' en el partido 0 - 2 Blanes-Llampec FC Alineación oficial del equipo 'Blanes-Llampec FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYO OBÚS

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Brian Colclough de RAYO va intentar batre la porteria rival al minut 77 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hortênsio Marques de RAYO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Blanes-Llampec FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Blanes-Llampec eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 12, Bernardo Urruzola va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Andrea Taccini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gabriel Echaide no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gabriel Echaide al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Carlos Aragón de Blanes-Llampec va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Gabriel Echaide quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andrea Taccini, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): José Igal va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jesús Ñacle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernardo Urruzola.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ciprià Salarich de Blanes-Llampec va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.