Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bilbao Athletic Club (778829) - Regnumteam (493022) » 530246884: T47/J10/VI

Liga 530246884 Información oficial sobre el partido 530246884 en Hattrick

12.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / VI.492 (14810)

FC Glories Alineación oficial del equipo 'FC Glories' en el partido 1 - 1 Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido
Codruţ Şimota (23') 1 - 0
1 - 1 Miklós Disztl (76')
FC Glories Alineación oficial del equipo 'FC Glories' en el partido 1 - 1 Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Glories Alineación oficial del equipo 'FC Glories' en el partido 2 - 0 Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Glories

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Glories va ser Codruţ Şimota.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Gietaria. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Glories va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Gietaria va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Age Vastenavondt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Dániel Pintér de Glories va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Solano va prendre el seu rol al minut 71.

Jamóny melonpié C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Miklós Disztl va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a melonpié.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de melonpié va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hanns-Ulrich Hirschmann, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Enver Ćošković va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sejer Eriksen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): El melonpié va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Patrik Vočadlo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de melonpié va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miklós Disztl va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del melonpié que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Harmen-Jan Maglio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): melonpié va fer una substitució al minut 22. Gian Carlo Bacchini va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miklós Disztl.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): En Enver Ćošković va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.