Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La flecha amarilla (1416154) - Hadock (309135) » 530241854: T47/J3/VI

Liga 530241854 Información oficial sobre el partido 530241854 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VI.474 (14792)

Villamarillo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Villamarillo.F.C.' en el partido 1 - 3 Nuevo Trapaplaning Alineación oficial del equipo 'Nuevo Trapaplaning' en el partido
0 - 1 José David Mariñas (14')
Guilherme Faria Souza (19') 1 - 1
1 - 2 José David Mariñas (26')
1 - 3 Humberto João Lima (70')
Villamarillo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Villamarillo.F.C.' en el partido 1 - 3 Nuevo Trapaplaning Alineación oficial del equipo 'Nuevo Trapaplaning' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villamarillo.F.C. Alineación oficial del equipo 'Villamarillo.F.C.' en el partido 2 - 1 Nuevo Trapaplaning Alineación oficial del equipo 'Nuevo Trapaplaning' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villamarillo.F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Villa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guilherme Faria Souza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Planesas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Villa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Mariano Valcarce de Villa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 69, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Dorinel Macaru i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Villa, però el xut de Guilherme Faria Souza va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): Guilherme Faria Souza semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Nuevo Trapaplaning

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, Trapaplaning es va posar per davant amb un 0 - 1 quan José David Mariñas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En José David Mariñas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Tonny Renoncourt entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Trapaplaning, un peu providencial d'en Humberto João Lima va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Tonny Renoncourt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Trapaplaning va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Vives de Trapaplaning va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.