Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zunder (1366792) - Fatal Justice+ (439624) » 530241818: T47/J7/VI

Liga 530241818 Información oficial sobre el partido 530241818 en Hattrick

22.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 7 / VI.473 (14791)

the sfinters Alineación oficial del equipo 'the sfinters' en el partido 1 - 0 Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido
Faraz Ya Ali Madadi (29') 1 - 0
the sfinters Alineación oficial del equipo 'the sfinters' en el partido 1 - 0 Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
the sfinters Alineación oficial del equipo 'the sfinters' en el partido 0 - 1 Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the sfinters

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del sfinters contenien la respiració mentre en Faraz Ya Ali Madadi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Krasimir Syarov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Franciscus Feskens, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el sfinters sortien al contraatac. La falta llançada per Franciscus Feskens va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Krasimir Syarov de sfinters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Krasimir Syarov ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Fatal Justice+

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Apalo Othegi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hektor Erath estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Jorge Ricardos per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Hektor Erath, al minut 89 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Panteley Tyulyandin de Justice+ es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Roberto Sanne probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.