Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santboi Despí (1594810) - Fc Las Rosas (1334990) » 530236286: T47/J2/VI

Liga 530236286 Información oficial sobre el partido 530236286 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.452 (14770)

Santamarina C.F. Alineación oficial del equipo 'Santamarina C.F.' en el partido 1 - 2 Estás Muerto Alineación oficial del equipo 'Estás Muerto' en el partido
0 - 1 Michael Willi (22')
Fatmir Gjergji (23') 1 - 1
1 - 2 Fredy Amato (69')
Santamarina C.F. Alineación oficial del equipo 'Santamarina C.F.' en el partido 1 - 2 Estás Muerto Alineación oficial del equipo 'Estás Muerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santamarina C.F. Alineación oficial del equipo 'Santamarina C.F.' en el partido 2 - 1 Estás Muerto Alineación oficial del equipo 'Estás Muerto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santamarina C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fatmir Gjergji va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Santamarina empatava el partit, 1 a 1, al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Santamarina va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Oliveras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Soltero.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Santamarina Benīno Čipa quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerio Lunassi de Santamarina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mateus Viana, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Aristotele Prestogiovanni no era cap impediment.

Estás Muerto

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Muerto van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Michael Willi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fredy Amato va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Jos Lorenci, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ivan Millionshchikov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Vittorio Racciatti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Damià Boreu de Muerto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Ramón Matienzo de Muerto es va guanyar la targeta groga merescudament.