Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Levante (1336973) - TalaveraFC (1335110) » 530236222: T47/J13/VI

Liga 530236222 Información oficial sobre el partido 530236222 en Hattrick

03.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 13 / VI.450 (14768)

C.D. Levante Alineación oficial del equipo 'C.D. Levante' en el partido 3 - 2 Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido
0 - 1 Hendrik-Jan Maas (37')
Silvio Nestares (39') 1 - 1
1 - 2 Joan Albalat (58')
Silvio Nestares (62') 2 - 2
David Oña Espinosa (64') 3 - 2
C.D. Levante Alineación oficial del equipo 'C.D. Levante' en el partido 3 - 2 Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Levante Alineación oficial del equipo 'C.D. Levante' en el partido 0 - 5 Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Levante

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Silvio Nestares va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Levante empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): En David Oña Espinosa va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Silvio Nestares la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Levante s'avançava al marcador al minut 64, després d'un rebot que va caçar en David Oña Espinosa per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Levante va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Silvio Nestares va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Silvio Nestares va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Levante va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Kevin Zabalburu va anar a parar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Isaac Fillola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 金 (Jin) 翊磊 (Yilei) de Levante es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Los toros sin cuernos

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del cuernos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hendrik-Jan Maas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joan Albalat que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a cuernos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Aparicio Baiña va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 秦 (Qin) 春广 (Chunguang) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en János Novák va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Oliver Guilarte, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): János Novák va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aparicio Baiña va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hendrik-Jan Maas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, János Novák es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isidro Pozo de cuernos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.