Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makokos FC (1591991) - Casual Boys FC (441529) » 530235760: T47/J4/VI

Liga 530235760 Información oficial sobre el partido 530235760 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VI.446 (14764)

Athletic Club Cariseda Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Cariseda' en el partido 4 - 4 Athletic Falcó Alineación oficial del equipo 'Athletic Falcó' en el partido
Juan Luis Bastida Freijedo (23') 1 - 0
1 - 1 Rafael Zafra (47')
Nikola Begović (62') 2 - 1
Giuseppino Civerra (65') 3 - 1
3 - 2 Isaac Sagrera (73')
3 - 3 Enrique Robledillo (74')
3 - 4 Sergio Solares (77')
Enrico Palpacelli (84') 4 - 4
Athletic Club Cariseda Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Cariseda' en el partido 4 - 4 Athletic Falcó Alineación oficial del equipo 'Athletic Falcó' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Club Cariseda Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Cariseda' en el partido 0 - 2 Athletic Falcó Alineación oficial del equipo 'Athletic Falcó' en el partido
Tiene mucha potra 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Cariseda

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): AthCarised va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan Juan Luis Bastida Freijedo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nikola Begović de AthCarised va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): En Giuseppino Civerra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Enrico Palpacelli s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Luis Bastida Freijedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Joaquim Ametller va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Robert Korčulanić. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Athletic Falcó

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 47 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rafael Zafra.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Isaac Sagrera va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Athletic va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 73.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Robledillo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 3 al minut 74.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Sergio Solares que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Èric Segalés, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 61, quan en Joaquim Ametller va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Isaac Sagrera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 66 (Lesión (no subst.)): Al minut 66, Sergio Terroba va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Athletic no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • Minuto 67 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Cătălin Cuţov va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.