Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GUADALQUIVIR ROJO (1462548) - FC HARES (1420415) » 530228779: T47/J2/VI

Liga 530228779 Información oficial sobre el partido 530228779 en Hattrick

18.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 2 / VI.419 (14737)

GUADALQUIVIR ROJO Alineación oficial del equipo 'GUADALQUIVIR ROJO' en el partido 2 - 1 A.D. El Rayo Alineación oficial del equipo 'A.D. El Rayo' en el partido
Dalmau Moyà (42') 1 - 0
1 - 1 Aleksa Aničić (63')
Dalmau Moyà (74') 2 - 1
GUADALQUIVIR ROJO Alineación oficial del equipo 'GUADALQUIVIR ROJO' en el partido 2 - 1 A.D. El Rayo Alineación oficial del equipo 'A.D. El Rayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GUADALQUIVIR ROJO Alineación oficial del equipo 'GUADALQUIVIR ROJO' en el partido 2 - 0 A.D. El Rayo Alineación oficial del equipo 'A.D. El Rayo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GUADALQUIVIR ROJO

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 42 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Dalmau Moyà. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): GUADALQUIVIR va agafar avantatge al minut 74 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Dalmau Moyà fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Raúl Zamudio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GUADALQUIVIR.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gustavo Mea Vitali! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mauro Infante Cortés. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Zamudio de GUADALQUIVIR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kepa Atxero de GUADALQUIVIR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Kepa Atxero, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Dalmau Moyà no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

A.D. El Rayo

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 63. L'anotador per El Rayo va ser Aleksa Aničić, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Lucjusz Adamczak va estar a punt de posar per davant a El Rayo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Luis Redondo va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Aleksa Aničić va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Miguel Luis Redondo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Licursi de El Rayo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de El Rayo Mirko Rohd va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jesús Laraña va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Aleksa Aničić ocupà el lloc d'en Jesús Laraña al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de El Rayo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.