Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic La Mussara (488626) - Insanos777 fc (492827) » 530216532: T47/J14/VI

Liga 530216532 Información oficial sobre el partido 530216532 en Hattrick

10.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 14 / VI.364 (14682)

Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido 1 - 3 darkestblack Alineación oficial del equipo 'darkestblack' en el partido
0 - 1 Daniel Tirol (33')
0 - 2 Benjamin Robert (40')
Nicolas Brouard (42') 1 - 2
1 - 3 Radosław Piwowarski (43')
Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido 1 - 3 darkestblack Alineación oficial del equipo 'darkestblack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletic La Mussara Alineación oficial del equipo 'Atletic La Mussara' en el partido 2 - 0 darkestblack Alineación oficial del equipo 'darkestblack' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic La Mussara

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Nicolas Brouard va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Benjamin Robert.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Samuel Grillo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Andy Blackadder hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pasquale Girelli havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Pasquale Girelli des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Víctor Javier Borja ocupà el lloc d'en Raimundo Martín Domínguez al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

darkestblack

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Daniel Tirol va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a darkestblack.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Benjamin Robert de darkestblack va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): En Radosław Piwowarski va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Jorge Pierucci.