Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bages (1368554) - Balompédica Riazana (1458794) » 530200890: T47/J3/VI

Liga 530200890 Información oficial sobre el partido 530200890 en Hattrick

25.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / VI.295 (14613)

volldamm team Alineación oficial del equipo 'volldamm team' en el partido 0 - 1 Academia Civil Alineación oficial del equipo 'Academia Civil' en el partido
0 - 1 Tom Söderstål (60')
volldamm team Alineación oficial del equipo 'volldamm team' en el partido 0 - 1 Academia Civil Alineación oficial del equipo 'Academia Civil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
volldamm team Alineación oficial del equipo 'volldamm team' en el partido 0 - 2 Academia Civil Alineación oficial del equipo 'Academia Civil' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

volldamm team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Robert Parras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de volldamm va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Federico Correa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de volldamm, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Ildefonso Arango va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Ildefonso Arango ocupà el lloc d'en Aslan Hejazi Nia al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de volldamm quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): volldamm es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ildefonso Arango no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Docal al camp.

Academia Civil

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Academia va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Branislav Micić, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tom Söderstål que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Academia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Baltazar Grochowski va desviar el xut final de Vice Rudela després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Academia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Andis Vildavs va quedar-se sol davant el porter Baltazar Grochowski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paulín Deza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Lee Isaak va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Baltazar Grochowski va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Victor Obilor de Academia va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolás Utrera.