Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Packets F.C (47674) - Renegados F.C (490166) » 530197149: T47/J1/VI

Liga 530197149 Información oficial sobre el partido 530197149 en Hattrick

11.07.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / VI.282 (14600)

LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 3 - 1 Tuercebotas forever Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas forever' en el partido
Andrea Lomazzo (17') 1 - 0
Berk Bencan (73') 2 - 0
2 - 1 Vlad Boantă (75')
Berk Bencan (80') 3 - 1
LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 3 - 1 Tuercebotas forever Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 2 - 1 Tuercebotas forever Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas forever' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LupasHospi

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LupasHospi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrea Lomazzo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Berk Bencan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de LupasHospi va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Berk Bencan, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El LupasHospi ho intentava per la dreta per mitjà de Luigi Sciarratta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giangiacomo Dogà de LupasHospi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Giangiacomo Dogà va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tuercebotas forever

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Tuercebotas va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Javier Ferrer Sax, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vlad Boantă que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Knud-Erik Mygind quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alwi van Dasler ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casiano Rosal de Tuercebotas es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alarico Borrajo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Javier Ferrer Sax.