Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MORILOCO F.C. (1436137) - Maceta FC (989102) » 530197013: T47/J9/VI

Liga 530197013 Información oficial sobre el partido 530197013 en Hattrick

05.09.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 9 / VI.279 (14597)

MORILOCO F.C. Alineación oficial del equipo 'MORILOCO F.C.' en el partido 1 - 1 Skurklus F.C. Alineación oficial del equipo 'Skurklus F.C.' en el partido
0 - 1 Eilif Jensaas (12')
Kirill Bolya (48') 1 - 1
MORILOCO F.C. Alineación oficial del equipo 'MORILOCO F.C.' en el partido 1 - 1 Skurklus F.C. Alineación oficial del equipo 'Skurklus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MORILOCO F.C. Alineación oficial del equipo 'MORILOCO F.C.' en el partido 1 - 0 Skurklus F.C. Alineación oficial del equipo 'Skurklus F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MORILOCO F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 48. Kirill Bolya, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Casimiro Mariana de MORILOCO no va ser gol per ben poc.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): MORILOCO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Piotr Rzekiecki en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Vivo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casimiro Mariana de MORILOCO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 46 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Casimiro Mariana maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Skurklus F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Zoltán Major entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Skurklus, un peu providencial d'en Eilif Jensaas va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Skurklus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Zoltán Major va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): Skurklus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Hennes Bäßler va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Skurklus van sortir al contraatac al minut 16, però Piotr Wiejaczka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Piotr Wiejaczka va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Piotr Wiejaczka, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hennes Bäßler.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Semblava que Manor Kashani s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Skurklus va fer una substitució al minut 21. Raúl Sánchez Rubio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gerard Abellà.