Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lacrosse_ (48285) - CAÑAVERUELAS F.C. (1601758) » 530193105: T47/J4/VI

Liga 530193105 Información oficial sobre el partido 530193105 en Hattrick

01.08.2015 14:00:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / VI.263 (14581)

Lacrosse_ Alineación oficial del equipo 'Lacrosse_' en el partido 2 - 0 CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido
Francisco Campoy (69') 1 - 0
Rodrigo Puig Martin (72') 2 - 0
Lacrosse_ Alineación oficial del equipo 'Lacrosse_' en el partido 2 - 0 CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lacrosse_ Alineación oficial del equipo 'Lacrosse_' en el partido 4 - 1 CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lacrosse_

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 69 gràcies a la jugada de Francisco Campoy, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Lacrosse_ va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rodrigo Puig Martin va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Hektor Etxaleku va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lacrosse_.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Lacrosse_ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramón Redondo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lacrosse_ van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antonio José Datué, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Campoy va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Iván Quesada Vera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ezequiel Bauça! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Ramón Redondo gairebé va marcar per a Lacrosse_ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iván Quesada Vera al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ibardin Larranbe va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Era el minut 20 quan després d'una dura entrada, el jugador Rodrigo Puig Martin de Lacrosse_ s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Miguel Ochoa de Lacrosse_ va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Felipe De las Casas va entrar en el seu lloc.

CAÑAVERUELAS F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Angelo Arzani de CAÑAVERUELAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Enrique Fernández del Río ocupà el lloc d'en Robustiano Toro Bravo al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de CAÑAVERUELAS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.